13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κρατάει Μαστόρο, θέλει και Τσιώκο το Ψυχικό

Το Ψυχικό θα αγωνιστεί για 8η διαδοχική χρονιά στην Α2, καθώς από την σεζόν 2013-2014 έχει πιάσει μόνιμη θέση, ενώ προέρχεται από την καλύτερη του σεζόν, με την διακοπή για την πανδημία να το βρίσκει στην 3η θέση, και έτοιμο να συμμετάσχει στα πλέι οφς ανόδου.

Ωστόσο, η σεζόν είναι παρελθόν για την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, ο οποίος έχοντας μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία, προετοιμάζει την ομάδα του με γνώμονα τη νέα σεζόν. Στο ρόστερ του θέλει να κρατήσει τον Βένο Μαστόρο, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλό πρωτάθλημα, και αναμένεται να βρεθεί για τρίτη διαδοχική σεζόν στην Α2, και δεύτερη στην ΑΕΨ.

Ο 22χρονος γκαρντ από την Κω είχε 6,4 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ σε 21 παιχνίδια, μένοντας σταθερός στα νούμερα που προσέφερε μια σεζόν πριν στον Ιπποκράτη Κω (6,3 πόντους και 2,4 ριμπάουντ). Διακαής πόθος ωστόσο φαντάζει η επιστροφή του Νίκου Τσιώκου, ο οποίος απογείωσε την καριέρα του στην τριετή του παρουσία στο Ψυχικό, έχοντας μάλιστα την τελευταία σεζόν (2017-2018) 13,5 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 1 κόψιμο. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Διαγόρας Δρυοπιδέων για τον 29χρονο σέντερ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια της Basket League με το Λαύριο. 

Φυσικά η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα δεν παίζει μόνη, καθώς στο κόλπο της απόκτησης του είναι και ο Πανερυθραϊκός, με τον Δημήτρη Χουχουλή να δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ