17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κρατάει Κουκά, Μαχαίρα και Καρασταμάτη ο Διαγόρας

Εκτός από τις πολύ σημαντικές μεταγραφές στις οποίες φτάνει ο Διαγόρας, σειρά παίρνουν και οι ανανεώσεις, με τρεις βασικούς αθλητές να παραμένουν στην ομάδα του Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Καρασταμάτη, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη παλιά φουρνιά του Διαγορά και τους νέους παίκτες, έχοντας διανύσει όλο το δρόμο των ανόδων. Για τρίτη σεζόν θα συνεχίσει στην ομάδα και ο Γιώργος Κουκάς, ο οποίος αποτελεί τον βασικό πόιντ γκαρντ της, ενώ την περσινή σεζόν ο 34χρονος αθλητής είχε 12,4 πόντους και 5 ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Για δεύτερη σεζόν θα βρίσκεται το ρόστερ και ο πολύπειρος σέντερ, Κώστας Μαχαίρας, ο οποίος στα 35 του χρόνια διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Την σεζόν που μας άφησε είχε 11,8 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 30 αγώνες. Από το υπόλοιπο ρόστερ, ο μοναδικός που ενδέχεται να συνεχίσει είναι ο Νίκος Περσίδης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αποτελούν παρελθόν.

Αναφορικά με το θέμα του προπονητή, μπορεί ο Μάριος Γούναρης να έχει προβάδισμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η θέση δεν έχει κλείσει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ