13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κρίσιμη μέρα για Καμπερίδη και… Λυκογιάννη στον Άρη

Θέμα προπονητή δημιουργείται «με το καλημέρα» της σεζόν στον Άρη. Ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Ιωνικό και η ήττα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από το Μεσολόγγι, βάρυναν το ήδη επιβαρυμένο κλίμα για τον Σάββα Καμπερίδη για τον οποίο φαίνεται να προκύπτει ζήτημα αντικατάστασης του από τον Άρη Λυκογιάννη σε θέμα που μπορεί να παρουσιάσει εξέλιξη ακόμη και εντός της ημέρας.

 


Πιο συγκεκριμένα...

 


Το κλίμα άρχισε να χαλάει μεταξύ των διοικούντων και του Καμπερίδη από κάποιες επιλογές, κυρίως ξένων παικτών στους οποίους επέμεινε αλλά προς το παρόν δεν τον δικαιώνουν. Αντιθέτως, υπάρχουν 1-2 που εκτός των άλλων δείχνουν να είναι και σε κακή φυσική κατάσταση. Η εικόνα που ήταν σχεδόν απογοητευτική, ειδικά στο ματς στο Αγρίνιο, ήρθε να κάνει επισφαλή τη θέση του στον πάγκο του Άρη. Για να γίνει όμως οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να προετοιμαστεί και η διάδοχη κατάσταση, ειδικά τώρα που ακολουθεί σε τέσσερις μέρες το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή.

 


Εντός της ημέρας λοιπόν, αναμένεται να επιχειρηθεί μία επαφή με τον Άρη Λυκογιάννη που είναι ελεύθερος. Το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας των δύο πλευρών θα αποδειχτεί μέσα από τη συγκεκριμένη επαφή. Στο μεταξύ εντός της ημέρας οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα έχουν επαφή και με τον ατζέντη του Θανάση Σκουρτόπουλου αλλά για άλλα ζητήματα, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνει μια κουβέντα.

 


Αν το θέμα προχωρήσει και ο Άρης κάνει αυτήν την αλλαγή, αυτό θα συμβεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν αφού ο τελευταίος που έβγαλε μία ολόκληρη περίοδο στον πάγκο του Άρη ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης που πέρασε τρεις σερί σεζόν στην ομάδα (2014-17).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ