24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρέμασε φανέλα, φοράει κοστούμι ο Μπρέζετς

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση γνωστοποίησε ο Πρίμοζ Μπρέζετς, ο οποίος όμως δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από τα παρκέ.

Στα 37 του, ο Σλοβένος σέντερ κρέμασε τη φανέλα του ύστερα από 20ετή καριέρα και θα αναλάβει ρόλο σκάουτερ στην Ευρώπη για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. «Το τέλος δεν είναι κακό, σημαίνει πως κάτι καινούριο αρχίζει. Θα μπορούσε να είναι θλιβερή ημέρα η σημερινή, αλλά δεν είναι, γιατί ξεκινάω μια νέα δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους για το ταξίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην NBAer, ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο 27 του ντραφτ του 2000 από τους Ιντιάνα Πέισερς κι έπαιξε ακόμα σε Σάρλοτ Μπόμπκατς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Τορόντο Ράπτορς, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,2 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρβάσκι, το 1996, αλλά έγινε γνωστός από την τριετή θητεία του στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Αγωνίστηκε, επίσης, σε Ρόμα, Κράσνι Κρίλια, Νίζνι Νόβγκοροντ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, ΑΕΚ Λάρνακας, Αλ Κουβέιτ και Αλ Αχλί.

https://twitter.com/Primozbrezec/status/903871988271386624



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ