21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κράτησε Τζατζά πήρε Ιορδάνογλου το Παγκράτι

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα (22/8) στο κλειστό του Μετς το Παγκράτι, το οποίο συνεχίζει να εμπλουτίζει το ρόστερ του, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεων του.

Έτσι, μετά τους Δημήτρη Μπένο, Γιώργο Λυτόπουλο και Χρήστο Κούτρα κράτησε στο ρόστερ του και τον Γρηγόρη Τζατζά, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλό δεύτερο μισό στο περσινό πρωτάθλημα, συμβάλλοντας στην παραμονή των «ροσονέρι» στην κατηγορία, έχοντας  5,5 πόντους και 27 τρίποντα σε 25 παιχνίδια. Στην Αθήνα επιστρέφει μετά από μια διετία στην Βόρεια Ελλάδα και ο Στράτος Ιορδάνογλου, ο οποίος θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Δημήτρη Λιόγα, με τον οποίο συνυπήρξαν για μια διετία στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο 20χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις μικρές Εθνικές ομάδες μετά την ΧΑΝΘ υπέγραψε στην Ασπίδα Ξάνθης, στην οποία ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε υποφέροντας από τραυματισμό. Έτσι στις αρχές του Δεκέμβρη του 2017 υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστού, και πλέον αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ