19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κράτησε Παρίτση και Ακεψιμαϊδη ο Ερμής Λαγκαδά (pic)

Μετά την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Δημήτρη Τσούρμα ο Ερμής Λαγκαδά κράτησε στο ρόστερ του, τους δυο αρχηγούς του, Μπάμπη Παρίτση και Λευτέρη Ακεψιμαϊδη.

Τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερμή, αναμένεται να ανανεώσει και μεγάλο μέρος του βασικού κορμού.

Ανακοίνωση:

Παραμένει ο βασικός κορμός του Ερμή Λαγκαδά! Μπροστάρηδες οι αρχηγοί Παρίτσης και Ακεψιμαϊδης.

Πολύ θετικά είναι τα νέα από το "μέτωπο" των ανανεώσεων με το υφιστάμενο ρόστερ.

Στις συζητήσεις που έγιναν και συνεχίζονται με τη διοίκηση του συλλόγου, για άλλη μια χρονιά παραμένουν στο ρόστερ οι αρχηγοί της ομάδας, Μπάμπης Παρίτσης και Λευτέρης Ακεψιμαϊδης όπου θα ηγηθούν της προσπάθειας του συλλόγου για επιστροφή στην Α2 κατηγορία κάτι το οποίο την περσινή χρονιά δεν κατέστη εφικτό ύστερα από σωρεία ατυχιών και τραυματισμών. Άλλωστε οι 2 αυτοί αθλητές αγωνίζονται πολλά χρόνια στην ομάδα και αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της.

Τις επόμενες ημέρες θα κλείσουν και τυπικά τα υπόλοιπα θέματα με το υφιστάμενο ρόστερ όπου η παραμονή του βασικού κορμού θεωρείται σχεδόν δεδομένη.

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο αναμένεται να υπάρξουν νεότερα και με την ενίσχυση του συλλόγου ο οποίος ενδιαφέρεται για 2 αθλητές που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής στην Α2.

Σήμερα όλοι οι αθλητές θα γνωριστούν και θα κάνουν την πρώτη προπόνηση με τον νέο τεχνικό του συλλόγου, Δημήτρη Τσούρμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ