20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κράτησε Ξύδη, ξανά πήρε Δόξα το Παγκράτι

Συνεχίζει να ενισχύεται το Παγκράτι, με τον Δημήτρη Λιόγα να θέλει να δημιουργήσει μια άκρως νεανική αλλά και ποιοτική ομάδα.

Έτσι, σε αυτό το πλαίσιο οι «ροσονέρι» ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Χρήστο Ξύδη, ενώ συμφώνησαν και με τον Μάριο Δόξα, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στο Μετς, και θα συνεργαστεί για τρίτη σεζόν με τον Έλληνα προπονητή.

Ο 25χρονος γκαρντ Χρήστος Ξύδης κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στο σχήμα του Παγκρατίου, καθώς στην πρώτη του σεζόν στην Α2 ήταν εξαιρετικός, συνδυάζοντας το ταλέντο με τα φυσικά του προσόντα. Την σεζόν που μας πέρασε είχε 7,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ αλλά και 43,2% στα τρίποντα, και όλα αυτά σε 17 λεπτά συμμετοχής.  Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ Μάριος Δόξας απογείωσε την πορεία του στο Αιγάλεω, κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται στο τελείωμα της προηγούμενης χρονιάς στο Παγκράτι, όταν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, και από τους 3,7 πόντους σε 27 αγώνες, έφτασε στους 19,8 πόντους σε 17 αγώνες, πριν υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, και μείνει εκτός για αρκετό καιρό.

Πλέον επιστρέφει στο Παγκράτι, και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 Ανδρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ