21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κράτησε Ντιαλό, κλείνει Λάππα, βλέπει Παναγιωταρά

Το Ψυχικό προχωράει την στελέχωση του, και έτσι μετά τη συμφωνία με τον Εσθονό Μάρτιν Παασόγια για την οποία σας μίλησε χθες (31/8) το basketa.gr, συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του, προχωρώντας στις επόμενες κινήσεις του.

Μια από αυτές είναι να κρατήσει στο δυναμικό του τον 26χρονο σέντερ, Άλφα Ντιαλό, ο οποίος συνέβαλε στην παραμονή της ΑΕΨ την σεζόν που μας πέρασε, έχοντας 3,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια, ενώ με το μακρύ του κορμί (2,10) μπορεί να σταθεί και να κάνει την δουλειά μέσα στις ρακέτες. Επίσης πολύ κοντά στο να ενταχθεί στο ρόστερ είναι ο έμπειρος γκαρντ, Γιώργος Λάππας. Ο 32χρονος αθλητής βρέθηκε στον Χολαργο την αγωνιστική περίοδο που μας άφησε, συμμετέχοντας στην άνοδο της πρώην του ομάδας έχοντας 2,7 πόντους σε 17 παιχνίδια. Ωστόσο, ήταν αυτός που με 13 πόντους (3/4 διπ., 1/2 τριπ.) σε 15 λεπτά στον τελικό των πλει οφς με τον Απόλλων Πατρών, υπέγραψε την άνοδο της ομάδας των Βορείων προαστίων.

Τέλος, στα υπόψη βρίσκεται και ο Σπύρος Παναγιωταράς, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από την κατηγορία, αγωνιζόμενος την περσινή σεζόν στον Δούκα όπου σε 29 παιχνίδια είχε 6,3 πόντους, 3,3 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα.

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ