24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κράτησε Μπέμπη, ανακοίνωσε γυμναστή και φυσικοθεραπευτή ο Απόλλων Πατρών (pics)

Για δεύτερη σεζόν θα παραμείνει στον Απόλλωνα Πατρών ο Βαγγέλης Μπέμπης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «μελανόλευκους».

Ο 24χρονος φόργουορντ αποτέλεσε τον τέταρτο σκόρερ του Απόλλωνα στο περσινό πρωτάθλημα, έχοντας 8,6 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 32 παιχνίδια, και θα παραμείνει στη διάθεση του Κώστα Δελέγκου.

Επίσης στον Απόλλωνα θα συνεχίσει ο γυμναστής, Δημήτρης Κοτσίρης, ενώ ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον  φυσικοθεραπευτή Άγγελο Μασούρα.

Αναλυτικά :

«-"Ανανέωση συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μπέμπη.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μπέμπη για την επόμενη χρονιά.
Την περασμένη σεζόν ο Μπέμπης μέτρησε 8,5 πόντους κατά μέσο όρο με 3,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ και στον Απόλλωνα διέκριναν τις ικανότητες του, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που βγήκε μπροστά για να έρθει η νίκη της ομάδας σε μια περίεργη χρονιά. 
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με Ηλυσιακό, Ικάρο Καλλιθέας, Λαύριο, Γ.Σ.Λ., Δόξας Λευκάδας ενώ έχει βρεθεί και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη του Iona College."

-Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Άγγελο Μασούρα.
Καλώς ήρθες Άγγελε στην οικογένεια του Απόλλων Πάτρας"

-"Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της πολυετούς συνεργασίας με τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Κοτσίρη, που έχει βοηθήσει πολύπλευρα το Σύλλογο με σεμνό και ουσιώδη τρόπο.
Ακόμα νοιώθει την ηθική υποχρέωση έστω και ετεροχρονισμένα να τον συγχαρεί για την συμμετοχή του στο τεχνικό team της Εθνικής Νέων και να του ευχηθεί ΥΓΕΙΑ και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον...»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ