17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κράτησε Κουφόπουλο, βλέπει Μαστόρο η Δάφνη Δαφνίου (pic)

Ο Κώστας Κουφόπουλος αποτελεί έναν από τους παίκτες που κάνουν συνεχόμενα βήματα προόδου,  με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό U20 που διεξάγεται αυτή την περίοδο το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, με τον 20χρονο γκαρντ να έχει 2,8 πόντους και 1,6 ριμπάουντ σε 5 παιχνίδια.

Ο Κώστας Κουφόπουλος στην δεύτερη του σεζόν στο Χαϊδάρι είχε συμβολή στην άνοδο της Δάφνης, έχοντας 6,3 πόντους και 18 τρίποντα σε 28 παιχνίδια και έτσι θα συνεχίσει μαζί με την ομάδα του για τρίτη σεζόν, αυτή την φορά στην Α2. Στο στόχαστρο της ομάδας του Μάη Κωνστναντινίδη βρίσκεται και ο Βένος Μαστορός, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στις θέσεις των γκαρντ. O 21χρονος γκαρντ, με καταγωγή από την Κω, είχε ένα γεμάτο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν στον Ιπποκράτη, έχοντας 6,3 πόντους και 2,4 ριμπάουντ, στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Μαστόρος μετά από μια σειρά ετών στον Δούκα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Αττική με την Δάφνη να έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Αναλυτικά : «Ο Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με τον διεθνή «άσο» Κώστα Κουφόπουλο. Κώστα Μαζί και στην Α2!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ