13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κράτησε Καράμπελα και Κρασάκη ο Πανελευσινιακός που πήρε και Ανέστη

Στις δυο πρώτες ανανεώσεις του, αλλά και στην πρώτη μεταγραφή του έφτασε ο Πανελευσινιακός.

Συγκεκριμένα η ομάδα των Ματθαίου Καραχάλιου και Νίκου Βούλγαρη κράτησε στο δυναμικό της τους Θάνο Καράμπελα και Ηλία Κρασάκη, ενώ απέκτησε τον Ηλία Ανέστη. Το basketa.gr σας είχε ενημερώσει τόσο για την ανανέωση του Θάνου Καράμπελα όσο και για την μεταγραφή του Ηλία Ανέστη.

Αναλυτικά :

«Δύο ανανεώσεις και μια μεταγραφή...
Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης , με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με δύο καλαθοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.
Ειδικότερα, με τα Κυανόλευκα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ο Θάνος Καράμπελας και ο Ηλίας Κρασάκης. Είναι γνωστό το ήθος και η μπασκετική αξία των 2 αθλητών , γεγονός που εκτιμήθηκε από την Επιτροπή Μεταγραφών που απαρτίζεται από μέλη της Διοίκησης και τους Προπονητές της ομάδας μας.
Ταυτόχρονα, ανακοινώνουμε την απόκτηση του ταλαντούχου, 21χρονου, Ηλία Ανέστη , από τον Άρη Θηβών (Γ'Εθνική) , μετά από εισήγηση του προπονητικού μας επιτελείου.
Όλοι εμείς στον Πανελευσινιακό ΑΟΚ ευχόμαστε στο Θάνο , τον Ηλία και τον Ηλία καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ