17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κράτησαν Πετρίδη και Ακριτίδη οι Ίκαροι Γιαννιτσών

Με διπλή ανανέωση συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους οι Ίκαροι Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα η ομάδα από την κεντρική Μακεδονία επέκτεινε την συνεργασία με τους Νίκο Πετρίδη και Πάρη Ακριτίδη.

Ο  Νίκος Πετρίδης ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας την σεζόν που πέρασε, ενώ ο Πάρης Ακριτίδης αν και «άτυχος» κράτησε τις ισορροπίες που χρειάζεται ένα σύνολο. Έτσι προς… ανταμοιβή οι Ίκαροι θα τους συμπεριλάβουν στο ρόστερ τους και στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

«Ανανέωσαν και συνεχίζουν και για την επόμενη σεζόν Νίκος Πετρίδης και ο Πάρης Ακριτίδης!!
Ο Νίκος Πετρίδης πρώτος σκόρερ της ομάδας των Ικάρων την σεζόν που μας πέρασε. Βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδας με πλούσιο βιογραφικό και πολλά χρόνια παρουσία στις εθνικές κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια σε θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ της ομάδας των Γιαννιτσών. Ο Πάρης Ακριτίδης αν και αντιμετώπισε κάποιες ατυχίες την περασμένη σεζόν με τραυματισμούς στην ποδοκνημική επανέρχεται φέτος ανανεωμένος και έτοιμος να αποδείξει την μεγάλη του αξία. Το Δ. Σ της ομάδας τους ευχαριστεί και ευελπιστεί ότι η παρουσία τους στην ομάδα θα συνδυαστεί με νέες μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες!!». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ