18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κράτησαν Δήμα, αποχαιρέτησαν Βελισσαρίου και Παπαδόπουλο τα Πεύκα (pics)

Συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους οι Μαχητές Πειραματικό Πευκών, ανανεώνοντας στην συνεργασία τους με τον Τάσο Δήμα, και αποχαιρετώντας τους Πέτρο Βελισσαρίου και Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Τάσος Δήμας ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 11,1 πόντους και 35 τρίποντα σε 28 αγώνες, με τους Μαχητές να αναζητούν ακόμη δυο με τρεις προσθήκες, ώστε να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά :

«-H Διοίκηση της ομάδος των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Τάσο Δήμα.

Ο Τάσος με παραστάσεις από την Α1 και την Α2 ήταν πέρσι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας μας και ο πρώτος σκόρερ μας. Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

 Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης του Δήμα η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει μεγάλο μέρος από τον περσινό κορμό και μετά την μεταγραφή του Μαυρίδη ψάχνει πλέον τις 2-3 προσθήκες σε νεαρούς παίκτες που θα δέσουν το σύνολο μας αλλά και θα αποτελέσουν μελλοντικά τον κορμό της ομάδος.

-Ευχαριστούμε τους αθλητές Πέτρο Βελισσαρίου και Νίκο Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στο σύλλογο μας. Πρόκειται για 2 αθλητές με επαγγελματισμό και συνέπεια που βοήθησαν τα μέγιστα στη φετινή πορεία μας. Τους ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα βήματα της καριέρας τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ