18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κούριτς: «Ο Πιτίνο έχει δεσμευτεί να κοουτσάρει την Ελλάδα» (vid)

Ο Κάιλ Κούριτς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Pick n' Roll» της «Cosmote TV» και μίλησε για τον κολεγιακό προπονητή του, Ρικ Πιτίνο, τις εγχειρήσεις που έκανε στο κεφάλι, τον Νικ Καλάθη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

Για τον Πιτίνο: «Ήταν ωραίο μου άρεσε που τον είδα να κοουτσάρει και πάλι και που τον συνάντησα. Ξέρω ότι τον έκανε χαρούμενο. Ήταν ωραίο που έπαιξα αντίπαλός του μια φορά και ακόμα καλύτερο που κερδίσαμε.

Ακούγεται ότι έχει δεσμευτεί να κοουτσάρει την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν θα το κάνει, λόγω του κορωνοϊού, αλλά δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει. Είναι έντονος στο γήπεδο. Ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει από τους παίκτες. Είναι σπουδαίος κόουτς και έχει πετύχει πολλά».

Για τη σύγκριση Πιτίνο και Γιασικεβίτσιους: «Έχει ομοιότητες με τον Πιτίνο ο Σάρας. Είναι βέβαια λίγο διαφορετικό γιατί έπαιξα για τον κόουτς Πιτίνο όταν ήμουν στο κολέγιο και τώρα είμαι επαγγελματίας. Έχουν και οι δύο απαιτήσεις, ξέρουν τι θέλουν και αν τους το δώσεις, τότε θα παίξεις. Αν δεν πιστεύουν ότι θα κερδίσουν μαζί σου, δε θα παίξεις. Είναι βέβαια και οι δύο είναι ανταγωνιστικοί».

Για τον Καλάθη: «Ξέρω ότι στον Πιτίνο αρέσει ο Καλάθης και τον σέβεται, μου το έχει πει. Είναι από τους καλύτερους πασέρ που έχει παίξει. Όσο για το αν είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών δεν ξέρω, είναι υπό συζήτηση, αλλά είναι εξαιρετικός».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο κεφάλι: «Είχα δύο πισωγυρίσματα και ήταν ίδια κατάσταση. Πρέπει να το δεις με την σωστή ιδεολογία και να προσπαθήσω να επιστρέφω κάθε φορά. Είμαι 100% καλά. Μπορεί να είμαι στο 100% αθλητικά, αλλά αισθάνομαι καλά».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ