24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κούριτς: “Νικητής ο Σάρας, μπίζνες με Ερτέλ” (vid)

Η Μπαρτσελόνα γύρισε σελίδα το καλοκαίρι για μία ακόμη φορά με την παρουσία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο. Ο Κάιλ Κούριτς μίλησε για την παρουσία του Λιθουανού τεχνικού, αλλά και για το θέμα του Τομάς Ερτέλ, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τους Καταλανούς.

"Ο Γιασικεβίτσιους είναι νικητής! Είναι όμως και πραγματικά απαιτητικός. Μπορεί να σημειώσεις δέκα πόντους, αλλά αν δεχθείς παράλληλα δέκα πόντους, απλά δεν θα παίξεις. Είχαμε έναν δύσκολο Δεκέμβρη, αλλά νικάμε ως ομάδα. Το ίδιο κάναμε και στη Μόσχα. Η νίκη είναι ομαδική επιτυχία".

Οι Καταλανοί έζησαν μια περίεργη κατάσταση με τον Ερτέλ. Ο Γάλλος γκαρντ τελικά έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αφού πρώτα... ξέμεινε στην Κωνσταντινούπολη με την ομάδα να του αρνείται την επιβίβαση στο αεροπλάνο, υποστηρίζοντας πως την ξεγέλασε λέγοντας πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ μιλούσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. "Είναι μπίζνες. Δεν ήταν εύκολο όλο αυτό, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε ανάλογες καταστάσεις. Το πιο σημαντικό είναι είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Ο Ερτέλ είναι καλός παίκτης, μπορεί να σκοράρει και να πασάρει εύκολα".

Όταν ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έφερε στην ομάδα η αλλαγή στην τεχνική ηγεσίας απάντησε: «Έχουν αλλάξει πολλά. Ο τρόπος που προετοιμάζουμε τους αγώνες, η σχέση παικτών - προπονητών. Τα πάντα είναι διαφορετικά. Κάποια είναι καλύτερα, κάποια όχι, αλλά σίγουρα διαφέρουν πολύ». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ