18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κούπερ στο Basketa.gr: «Να παίξουμε με τον καλύτερο»

Ο Ντι Τζέι Κούπερ δεν… προτιμάει αντίπαλο εν όψει του τελικού του Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, στον οποίο προκρίθηκε η Μονακό μετά την ευρείας έκτασης νίκη της επί της Λούντβιγκσμπουργκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μιλώντας στο Basketa.gr μετά το θρίαμβό τους απέναντι στο γερμανικό συγκρότημα στο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Βγήκαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας, ξέραμε πόσο κρίσιμος αγώνας είναι κι είχαμε πει εξ αρχής πως θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι κι ας έληξε με μεγάλη διαφορά. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν γνωρίζουμε εάν είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, σίγουρα όμως απέχουμε μόλις μία νίκη από το να επιτύχουμε το στόχο μας. Οπότε, είμαστε κοντά. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον τελικό. Σίγουρα, η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική, θα είναι ένας τελικός κι εμείς θέλουμε να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα».

Όσον αφορά στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, καθώς αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό το 2015, στην ΑΕΚ το 2016-2016, ενώ ο πρώτος «σταθμός» του στη χώρα μας ήταν ο ΠΑΟΚ το 2013-2014, απάντησε: «Ήταν φανταστικό που έπαιξα ξανά εδώ, είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο και μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους».

O 27χρονος γκαρντ έμεινε, στον ημιτελικό με τη Λούντβιγκσμπουργκ, στους 2π. με 1/1 δίποντα και 0/5 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα ένα ριμπάουντ, εννέα ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος στα 23.40’ που έμεινε στο παρκέ. Προφανώς, δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνισή του, αν κι όπως εξήγησε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία η απόδοσή μου. Στο τέλος του αγώνα αυτό που μετράει είναι εάν έχεις κερδίσει ή εάν έχεις χάσει, όχι πώς τα πήγες. Πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα στον τελικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ