25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Κούπα με ανατροπή για την Μπάγερν του «Σάλε»! (vids)

Πραγματοποιώντας μία σπουδαία ανατροπή στα τελευταία επτά λεπτά του τελικού, η Μπάγερν του Σάσα Τζόρτζεβιτς κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας με 80-75 κόντρα στην Άλμπα.

Η πρώτη κούπα της εποχής του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Μπάγερν Μονάχου είναι γεγονός, αποδεικνύοντας πως με τον καιρό οι «Βαυαροί» επληρώνουν το όραμα του να γίνουν η μεγάλη δύναμη και στο γερμανικό μπάσκετ, αλλά για να φτάσουν πρώτα εκεί, έπρεπε να κάμψουν την πολύ σθεναρή αντίσταση της Άλμπα Βερολίνου με 80-75. Η Μπάγερν, μάλιστα, βρέθηκε να «κυνηγά» σε απόσταση 10 πόντων με την πάροδο 33 λεπτών (57-67), αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να κάνει την ολική επαναφορά.

Πολλά οφείλονται στον Μπράιντον Χομπς, ο οποίος στα 80" πριν από το φινάλε σκόραρε τρίποντο για το 75-73, δίνοντας «φτερά» στους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν εν συνεχεία ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών, για να πάρει τελικά η κούπα στο Μόναχο. Δε θα μπορούσε, βέβαια, να μην αναφερθεί η απίστευτη απόδοση του Τζάρεντ Κάνινγκχαμ, ο οποίος τελείωσε με 28 πόντους, 5/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 12/14 βολές και έξι ριμπάουντ την αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αΐτο Ρενέσες είδε άλλον έναν τελικό για τον ίδιο να χάνεται, με τον Λουκ Σίκμα να έχει 14 πόντους με 4/8 τρίποντα, αλλά στο τέλος να μην καταφέρνει να βρει χώρο απέναντι στην εξαιρετική άμυνα της Μπάγερν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ