21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κούζμιτς: “Κανείς δεν περίμενε να επιστρέψω τόσο σύντομα”

Η πιο ξεχωριστή στιγμή της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει και απόψε ακόμη, ήταν σίγουρα αυτή της επιστροφής του Όγκνιεν Κούζμιτς. Αντίπαλες ομάδες έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν μέσω των social media και οι συνήθως θορυβώδεις φίλοι του Ερυθρού Αστέρα ανέβασαν ακόμη περισσότερο τα ντεσιμπέλ όταν πάτησε παρκέ και όταν σημείωσε και το πρώτο του καλάθι.

Ο Σέρβος σέντερ μετά το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι με τους γιατρούς να φοβούνται ακόμη και για τη ζωή του, υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων το καλοκαίρι, βγήκε από το νοσοκομείο σε χρόνο ρεκόρ και επέστρεψε στα γήπεδα στον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Κανένας δεν περίμενε ότι θα επιστρέψω μετά από 3,5 μήνες", έλεγε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Είναι σπουδαία υπόθεση για μένα και την ομάδα. Χαίρομαι που γύρισα και σίγουρα θα νιώθω καλύτερα παίζοντας. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Ήταν κάτι φανταστικό να σε υποδέχονται έτσι μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο. Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε κερδίσει, ξέρω ότι θα χρειαστώ χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να επιστρέψω στην επιθυμητή κατάσταση".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ