26.6 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Κούζμα: “Ο ΛεΜπρόν θα μας απογειώσει”

Ο Κάιλ Κούζμα, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στο ESPN, φάνηκε αρκετά αισιόδοξος σχετικά με την προσθήκη του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ρόστερ των Λέικερς. Μάλιστα δε δίστασε να σχολιάσει πως θεωρεί παράλογο που ο κόσμος ανησυχεί και πως ο ΛεΜπρόν σίγουρα θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο φόργουαρντ των Λέικερς δήλωσε: "Και οι δύο είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προσθήκες στο ρόστερ. Απορούμε με τον κόσμο που δεν εκτιμά τις δυνατότητές μας. Σίγουρα θα παίξουμε καλό μπάσκετ και θα το ευχαριστηθούμε. Οι πολλές αλλαγές δεν είναι απαραίτητα για κακό. Είμαστε μία από τις πολλές ομάδες του ΝΒΑ που πρέπει να διορθώσουμε τη χημεία μας".

Παράλληλα σχολίασε και την άποψη πολλών, πως ο ΛεΜπρον θα πρέπει να έχει υπομονή στα πρώτα παιχνίδια : "Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος δε μας εμπιστεύεται, ίσως επειδή είμαστε νεαροί σε ηλικία. Το να έχεις έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας, μπορεί να σε απογειώσει, να απογειώσει το επίπεδό μας, τη συγκέντρωσή μας και να οδηγήσει την ομάδα σε ένα πιο υψηλό επίπεδο. Πραγματικά δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο χρειάζεται να έχει υπομονή".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ