20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κουφός «Μπορώ ακόμα να βάλω τρίποντα» (vid)

Ο Κώστας Κουφός μίλησε στο επίσημο κανάλι των Σακραμέντο Κινγκς για την παρουσία του στην ομάδα και όχι μόνο.

Παράλληλα ο 29χρονος σέντερ ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τη δουλειά του εύκολη αλλά και ότι μπορεί ακόμα να ευστοχήσει σε τρίποντα, αλλά και να κατεβάσει την μπάλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στο ΝΒΑ. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βγούμε έξω και να τους δώσουμε αγάπη. Αυτοί το κάνουν κάθε βράδυ σε κάθε ματς» και συμπλήρωσε για τα videogames που του αρέσουν:

«Παίζω πολύ Gran Turismo. Μου αρέσουν τα αμάξια. Παίζω και λίγο 2Κ. Αλλά είμαι εγωιστής, παίρνω 18 ριμπάουντ σε κάθε ματς».

Για τον ρόλο του στους Κινγκς και τα πράγματα που συνήθιζε να κάνει στο παρκέ σε μικρότερη ηλικία, ανέφερε: «Ακόμα μπορώ να βάλω τρίποντα και να κατεβάσω την μπάλα. Αλλά, έτσι θα μείνεις στην λίγκα για αρκετό καιρό. Ξέρεις τον ρόλο σου στην ομάδα, παίζεις καλή άμυνα και βοηθάς. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μου τώρα στην ομάδα. Πρέπει να βρίσκω τους συμπαίκτες μου. Με νοιάζει να είμαι επαγγελματίας.

Η δουλειά μου δεν είναι δύσκολη. Παίξε καλή άμυνα, κάνε καλά σκριν και τελείωσε τις φάσεις πάνω από το καλάθι. Ζω το όνειρό μου, παίζω στο ΝΒΑ για 10η σεζόν. Θέλω κάθε χρόνο να είμαι καλύτερος και να είναι το σώμα μου σε καλύτερη κατάσταση. Νομίζω αυτό κάνω».

Για τους ψηλούς στο σύγχρονο μπάσκετ σχολίασε: «Πρέπει να έχεις ικανότητες και ρεπερτόριο, να μπορείς να σουτάρεις, να ντριμπλάρεις και να παίζεις καλή άμυνα. Αυτό είναι το κυριότερο».

Έπειτα, μιλώντας για το All Star Weekend και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς πρόσθεσε: «Το σαββατοκύριακο του All Star πήγα στην οικογένειά μου. Ήθελα να δω την μητέρα μου. Εκπροσωπώ το Οχάιο, μου έχει δείξει αγάπη. Πάντα είναι εκεί. Έχω δωρίσει κάποια χρήματα για δύο γήπεδα. Σιγά - σιγά δίνεις το καλό παράδειγμα. Ελπίζω ό,τι κάνω να βοηθάει κι άλλους. Είδα το All Star Game, ήταν καλό. Έπαιξαν καλή άμυνα, αν και είχε μεγάλο σκορ. Οι σούπερ σταρ έπαιξαν σκληρά, ήθελαν να νικήσουν. Όλοι έπαιξαν επιθετικά.

Ο Μπογκντάνοβιτς είναι εξαιρετικός άνθρωπος και "δουλευταράς". Είναι rookie, αλλά δεν παίζει σαν rookie. Έχει υψηλό IQ. Ο ψηλός καταλαβαίνει τι θα κάνει, αν θα σουτάρει ή αν θα δώσει πάσα. Δεν θέλεις απρόβλεπτους παίκτες. Εκείνος κάνει τη δουλειά κάθε βράδυ».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ