24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κουφός: «Ανεξήγητη καθίζηση»

Ο Στέργιος Κουφός δεν μπορούσε να βρει λογική σε αυτό που εμφάνισε ο Ιωνικός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Αγρίνιο και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη συνέχεια.

«Κατ' αρχάς πολλά συγχαρητήρια στον Ντίνο και στα παιδιά του Μεσολογγίου. Παίζουν ένα μπάσεκτ που με εκφράζει, με ενέργεια, με θέληση, με προσπάθεια να κερδίσουν ό,τι δικαιούνται και στα 40 λεπτά. Λυπάμαι πολύ από την άλλη πλευρά, αφού θα θέλαμε κι εμείς να είμαστε μια τέτοια ομάδα, αλλά για πάρα πολλούς και κυρίως για ανεξήγητους λόγους δεν μπορέσαμε να το παρουσιάσουμε.
Ηταν τόσο χαοτική η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο που δεν ξέρω αν το έχω ξαναδεί και δεν είναι ότι ένας παίκτης υστέρησε, ήταν μια γενική καθίζηση μάλλον ανεξήγητη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, όποιος δεν παίζει με καρδιά και ενέργεια δε μπορεί να ζητήσει κάτι άλλο και μπορώ να πω ότι στο τέλος ίσως να είμαστε και ευχαριστημένοι με το σκορ βάσει της εικόνας που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Σίγουρα είναι πάρα πολύ μεγάλος ο προβληματισμός αφού μιλάμε για κάτι που βαρύνει πάρα πολλούς, θα σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα στη συνέχεια», είπε ο προπονητής του Ιωνικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ