16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κουστένης : «Να κάνουμε τον κόσμο υπερήφανο, μια ομάδα, μια πόλη» (vid + pics)

Τον Τζίμη Κουστένη παρουσίασε χθες (1/6) το βράδυ ο ΓΣ Μανδραϊκός, παρουσία του προέδρου του συλλόγου, Μελέτη Παπανικολάου και του Πέτρου Μάη, υπεύθυνου των Ακαδημών.

Ο έμπειρος προπονητής κατά την διάρκεια της παρουσίασης του, ανέφερε αρχικά πως αποτελεί για τον ίδιο χαρά και τιμή που αναλαμβάνει την ομάδα, με τον πρόεδρο να επισημαίνει το πόσο ήθελε ο coach Κουστένης να μπει στην οικογένεια του Μανδραϊκού και να αποτελέσει μέλος της.

Ο πρώην προπονητής των Παγκρατίου και Αρκαδικού ανέφερε πως σκοπός του είναι να ευχαριστηθούν άπαντες το μπάσκετ που θα παίζει η ομάδα, και να διατηρηθεί ένας κορμός, πάνω στον οποίο θα χτιστεί το νέο ρόστερ.

Τζίμης Κουστένης με υπεύθυνο ακαδημιών,Πέτρο Μάη

Επίσης αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να ανταποκριθούν και ο κόσμος να συνεχίσει να είναι κοντά στην οικογένεια του Μανδραϊκού, αναφέροντας αρκετές φορές το μότο, μια ομάδα μια πόλη. Τέλος μίλησε για τις υποδομές, και τα σωστά βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να μπορούν κάποια στιγμή να στελεχώσουν την αντρική ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΓΣ Μανδραϊκού, Μελέτης Παπανικολάου

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ