21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κουρτινάιτις: «Θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας»

Η Χίμκι έμαθε ότι θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στη Εuroleague και πλέον καταστρώνει τα πλάνα της με τον Ρίμας Κουρτινάιτις να επιθυμεί να διατηρήσει σχεδόν την ίδια ομάδα για την περίοδο 2020/21.

Έπειτα από δύο μήνες αγωνιστικής αδράνειας γνωστοποιήθηκε κι επίσημα το πρόωρο φινάλε της Εuroleague για την φετινή σεζόν και σιγά σιγά οι ομάδες που θα βρεθούν και την επόμενη σεζόν στη διοργάνωση προσπαθούν να υπολογίσουν το μπάτζετ που θα έχουν στη διάθεσή τους και κατά πόσο θα επηρεαστούν από την πανδημία.

Πάντως ο τεχνικός της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις τους και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ και εφόσον δεν υπάρξει τεράστια ζημιά δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

«Είναι δύσκολο να μιλήσουμε από τώρα για την αγορά. Είχαμε μία καλή και ακριβή ομάδα, την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε. Θα ήταν καλό να βελτιωθούμε σε κάποιες θέσεις. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από μένα, επειδή δεν ξέρουμε την οικονομική ζημιά που θα έχει ο σύλλογος λόγω της πανδημίας. Όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ. Αν όλα πάνε καλά, θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας» ήταν τα λόγια του Ρίμας Κουρτινάιτις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ