26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Κουρτινάιτις: «Έχουμε πιθανότητες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»

Η Χίμκι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους τελικούς της VTB και ο Ρίμας Κουρτινάιτις σε δηλώσεις που έκανε σχολίασε πως η απουσία του Γιάνις Τίμα δε θα επηρεάσει τόσο την ομάδα του η οποία φαίνεται να έχει πιθανότητες απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. 

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Ήμασταν τυχεροί που προκριθήκαμε στους τελικούς με φουλ ομάδα, αλλά τώρα υπάρχει η απώλεια του Γιάνις Τίμα, ο οποίος λόγω ενός σπασμένου δαχτύλου θα απουσιάσει από την σειρά με την ΤΣΣΚΑ. Από την άλλη, κατά τη γνώμη μου αυτό δεν κάνει πιο αδύναμη την ομάδα μας, ούτε πνευματικά ούτε σε θέμα διάθεσης. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε καλές πιθανότητες να κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ και όλα εξαρτώνται από την ενέργειά μας. 

Παρά την πρόκριση στην Ευρωλίγκα, όλοι ξέρουμε ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπροστά μας έχουμε το μγαλύτερο βήμα, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πριν από μερικές ημέρες απέδειξε ότι είναι η δυνατότερη ομάδα στην Ευρώπη. Τόσο η Χίμκι, όσο και η ΤΣΣΚΑ είναι κουρασμένες και αυτό είναι φυσιολογικό αφού φτάσαμε στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, από την άλλη είμαστε συνολικά σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ