26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Κουπίδης : «Να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει αύριο (9/12, 17:00) στο «Αντ.Τρίτσης» ο Δούκας, αντιμετωπίζοντας τον πολύ δυνατό Χολαργό, και αναζητώντας πλέον σε όλα τα παιχνίδια τους βαθμούς, έχοντας μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Θέμης Κουπίδης στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του διεκδικήσει ότι τις αναλογεί, δίνοντας έμφαση στον έλεγχο του ρυθμού: 

«Μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να πάρουμε ότι μας αναλογείΟ αντίπαλος μας βασίζεται κυρίως στο περιφερειακό σουτ για αυτό και θέλουμε να τον περιορίσουμε αφού εάν βρεθεί σε καλή ημέρα τότε το έργο μας θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Πιστεύω ότι εάν από το ξεκίνημα καταφέρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, πιέσουμε με την άμυνα μας τον Χολαργό και πάρουμε από αυτή ρυθμό και στην επίθεση, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να καταφέρουμε κάτι θετικό. Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Βαθμολογικά δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε όμως αναζητούμε μια μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει και στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ