16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κουμπούρας και Χουχούμης στο στόχαστρο τον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας Πατρών παίρνει μπροστά μετά τις εκλογικές διαδικασίες, με τον Νίκο Βετούλα να ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια καινούργια ομάδα.

Έτσι, και με την περίπτωση του Νίκου Λιακόπουλου να μην προχωράει, στο στόχαστρο των «μελανόλευκων» έχει μπει ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος προέρχεται από δυο καλές σεζόν στον Οίακα Ναυπλίου, και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο 37χρονος γκαρντ διατηρεί δεσμούς με την ομάδα της Αργολίδας, με τον Νίκο Βετούλα να τον θεωρεί ιδανικό να καλύψει την θέση του βασικού πόιντ γκαρντ. Την σεζόν που μας πέρασε είχε 15,7 πόντους και 5,8 ασίστ σε 21 παιχνίδια, ενώ γνωρίζει το περιβάλλον στην Περιβόλα, έχοντας αγωνιστεί στην Απόλλωνα την τριετία 2004-2007, και όταν οι «μελανόλευκοι» βρισκόταν στην Α1.

Ο Νίκος Χουχούμης συνεχίζει την ανοδική του πορεία, και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Την περσινή σεζόν ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, έχοντας 10,9 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ αλλά και 36,7% στο τρίποντο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ