17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Κουμάντο» οι έδρες έστω και δύσκολα (vids)

Από νίκες των γηπεδούχων «σημαδεύτηκε» η πρώτη μέρα της πέμπτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που διεξήχθη στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Ολυμπιακό, αλλά κατάφερε να τον «λυγίσει» πολύ δύσκολα με 69-65, χάρη κυρίως στον Ουίλ Κλάιμπερν. Με αυτό το ροζ φύλλο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συνέχισε την αήττητη πορεία της φτάνοντας τις πέντε νίκες. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, στη Βιτόρια, η Μπασκόνια ήταν αρκετά αφιλόξενη απέναντι στην Νταρουσάφακα, στην οποία δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο να ελπίζει και τη διέλυσε με 82-56. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνεθ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στον τρίτο αγώνα της Πέμπτης (1/11), όσοι περίμεναν εύκολη επικράτηση της Φενέρμπαχτσε επί της Μπάγερν Μονάχου στην Κωνσταντινούπολη διαψεύστηκαν οικτρά. Οι πρωταθλητές Γερμανίας ήταν εξόχως ανταγωνιστικοί κι έχασαν στις λεπτομέρειες 88-84. Εξαιρετικός ξανά ο Κώστας Σλούκας. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στην Καταλονία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ άντεξε για ένα ημίχρονο απέναντι στην ανώτερη Μπαρτσελόνα και τελικά έπεσε νοκ-άουτ με 74-58. Το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς ο Σκότι Ουίλμπεκιν ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του ενώ απουσίασε και ο Ταρίκ Μπλακ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία έχοντας ολοκληρωθεί η μισή πέμπτη αγωνιστική ΕΔΩ.

Δείτε φάσεις από τους αγώνες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ