14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κουίν Κουκ: «Ήταν ωραίo που επιστρέψαμε»

Ποιος επαγγελματίας αθλητής δεν κουράστηκε από τον εγκλεισμό και την πλήρη αδράνεια; Ο Κουίν Κουκ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή των Λέικερς στις προπονήσεις αν και τίποτα δεν έδειχνε ίδιο για εκείνον και τους συμπαίκτες του.

 


Ο Κουκ στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από τον χώρο όπου συνήθως το έκανε. Πριν μπει στο γήπεδο για προπόνηση νοσοκόμες έκαναν έλεγχο της θερμοκρασίας του. Ο υπεύθυνος του εξοπλισμού των Λέικερς Άντριου Χενκ του έδωσε παπούτσια έξω από το κτίριο: «Έπρεπε να αφήσουμε έξω ότι φορούσαμε» είπε σε instagram live session με τον συμπαίκτη του Τζάρεντ Ντάντλεϊ και συνέχισε: «Με το που περάσαμε την πόρτα, πλύναμε τα χέρια μας» είπε ο άσος των Λέικερς που στο μεγαλύτερο διάστημα της διακοπής ήταν στο Λος Άντζελες όμως βρέθηκε και στην Ατλάντα για ατομική προπόνηση με τον βετεράνο του ΝΒΑ και νυν παίκτη των Sioux Falls Skyforce στην G-League, Τζάρετ Τζακ.

 


Ο Κουκ φόρεσε μάσκα όσο βρισκόταν στο κλειστό, πριν και μετά την προπόνηση. Το συναίσθημα του; «Ήταν ευχάριστο που ήμουν και πάλι εκεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ