16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κοτς: «Μας αναστάτωσε η απόφαση του Ζέλικο όμως την σεβαστήκαμε»

Εδώ και λίγες ημέρες οι δρόμοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της Φενέρμπαχτσε έχουν χωρίσει με τον Αλί Κοτς να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει όμως να μην τα καταφέρνει.

Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου παραχώρησε συνέντευξη στο «Anadolu Agency» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Συγκεκριμένα παραδέχθηκε ότι η αρνητική του απάντηση στην ανανέωση του συμβολαίου τον αναστάτωσε αλλά πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας.

«Σε πολλές συναντήσεις που είχαμε με τονπροπονητήστα μέσα της σεζόν, συμφωνήσαμε να αφήσουμε το θέμα τουνέου συμβολαίουγια το τέλος της χρονιάς, κατόπιν αιτήματος. Στο τέλος της σεζόν, αφού διευθετήσαμετις πληρωμές όλης της ομάδας, καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή μας, ο οποίος ήρθε στην Κωνσταντινούπολη αμέσως μόλις άνοιξαν τα σύνορα.

Ειλικρινά, έγιναν "καυτές" συνομιλίες. Μιλήσαμε για τις σκέψεις μας, για τον προϋπολογισμό, για το τι μπορούμε να κάνουμε με ρεαλιστικό τρόπο. Παρόλο που είχαμε καθυστερήσεις στις πληρωμές, εξαιτίας του γεγονότος ότι παλεύαμεμε κάποιες δυσκολίεςμέσα στη σεζόν, υποσχεθήκαμε πως δεν θα υπάρξουν ξανά, με μειωμένο μπάτζετ, την επόμενη χρονιά. Τονίσαμε πως θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα του επιτελείου, όπως επιθυμούσε και ο προπονητής.

Ο Ομπράντοβιτς μας έστειλε ένα γράμμα στο οποίο μας είπε πως δεν επιθυμεί να αναλάβει καμία ομάδα για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα ήταν κάτι που μας αναστάτωσε, αλλά σεβαστήκαμε την απόφασή του. Θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειάς μας. Στον πρώτο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί με κόσμο θα διοργανώσουμε μια εκδήλωση που θα αρμόζει στον θρύλο μας. Η Ζωή προχωράει όμως και εμείς θα πρέπει να πάρουμε τις πιο λογικές αποφάσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ