17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κοτς: “Έξι κρούσματα στη Φενέρ, μας περιμένουν δύσκολες μέρες”

Ο Αλί Κοτς μίλησε σήμερα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του, το τι περιμένει να γίνει και αναφέρθηκε και στις πληρωμές του προσωπικού. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε έκανε και ειδική αναφορά στον Τσενκ Ρέντα, μάνατζερ της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

"Περνάμε δύσκολες στιγμές, εξαιτίας του κορονοϊού και πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανόνες που έθεσε το κράτος, προκειμένου να μην επιβαρύνουμε το έργο κανενός. Ας μείνουμε σπίτι. Σας παρακαλώ να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Μας περιμένουν δύσκολες ημέρες. Μην αφήνετε τους φόβους να σας καταβάλουν. Προστατέψτε την σωματική και πνευματική σας υγεία.

Στη Φενέρμπαχτσε από τις 20 Μαρτίου κλείσαμε τις εγκαταστάσεις μας. Μόνο το απαραίτητο προσωπικό βρίσκεται σε αυτές. Οι υπόλοιποι εργάζονται από το σπίτι. Το προσωπικό της ομάδας δεν θα χάσει κανέναν μισθό.

Έξι μέλη της ομάδας είχαν συμπτώματα και μόνο ο Τσενκ Ρεντά είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή, για λόγους ασφάλειας, καθώς δεν χρίζει ειδικής φροντίδας. Θα επιστρέψει κοντά μας το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα λειτουργεί κανονικά και τουλάχιστον ένα μέλος της διοίκησης θα είναι σε ετοιμότητα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό σαν μια μεγάλη οικογένεια, στις εύκολες και στις δύσκολες ημέρες. Η ανθρώπινες αξίες μας και η πίστη μας θα μας κρατήσουνε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί. Σας στέλνω την αγάπη και τον σεβασμό μου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ