18.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην ΑCB o Mίροτιτς! (vid)

Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε τη διαφορά φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ αποδεικνύει συνεχώς την αγωνιστική του αξία και μετά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης όπου κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην Ισπανία το 2013, κατάφερε να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα με τη μισητή αντίπαλό της, την Μπαρτσελόνα.

Σαν να μην έλειψε μία μέρα από την Ευρώπη, ο Μίροτιτς πήρε από το χέρι τους μπλαουγκράνα και σε θέση ηγέτη την οδήγησε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος σημειώνοντας 19.5 πόντους, 5.7 ριμπαόυντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο με βαθμό αξιολόγησης 24.0.

Στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους παίκτες, τους προπονητές και τους δημοσιογράφους είχε μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Φακούντο Καμπάτσο και από τους τρίτους Γκιόργκι Σερμαντίνι και Τόρνικε Σενγκέλια.

«Το βραβείο αυτό για μένα σημαίνει μια συλλογική εργασία της ομάδας. Αυτό το βραβείο απονέμεται σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να είμαι καλύτερος κάθε μέρα. Κάθε παιχνίδι με βοήθησε να νιώθω καλά. Και φυσικά στο προπονητικό προσωπικό που κατάφερε να με βάλει μέσα στην καλύτερη θέση που νιώθω πιο αποτελεσματικός. Και επίσης για όλους εκείνους που μας υποστηρίζουν, τους οπαδούς μας» ήταν τα λόγια του Νίκολα Μίροτιτς.

Φυσικά δεν γλίτωσε το... μπουγέλωμα από τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον πέταξαν στην πισίνα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ