18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κορυφαίος ο Τόμας, MVP ο Ριτς (vids+pics)

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Τασόν Τόμας στην «Pais Arena» βρίσκεται στην κορυφή του Top 10 της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, στην οποία πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Τζέισον Ριτς.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ επιβλήθηκε με άνεση της Αντβέρπ, με τον 25άχρονο φόργουορντ να καρφώνει με δύναμη κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στο βίντεο με τις κορυφαίες φάσεις από τις αναμετρήσεις του διημέρου 8-9 Ιανουαρίου.

Τον ακολουθούν, στο Top 10, οι Μίλτον Ντόιλ (Μούρθια), Μαρκίζ Χάινς (Βενέτσια), Άαρον Μπεστ (Λούντβιγκσμπουργκ), Κλιφ Αλεξάντερ (Μπάμπεργκ), Μάικ Γκριν (Στρασμπούρ), Γιαν Σπαν (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Άντονι Μπιν (Βέντσπιλς), Ράντοβαν Κούριλ (Οπάβα) και Ντομινίκ Ουότερς (Ναντέρ).

Ο 32άχρονος γκαρντ της Μπεσίκτας, από την πλευρά του, κέρδισε το βραβείο του MVP, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εκτός έδρας νίκη επί της Στρασμπούρ στο «Rhenus Sport». Ο Αμερικανός είχε κόντρα στους Γάλλους 28π. με 5/7 βολές, 7/11 δίποντα και 3/6 τρίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα, ένα κόψιμο και μόλις ένα λάθος στα 35.55’ που έμεινε στο παρκέ. Έτσι, συγκέντρωσε 27 βαθμούς στην αξιολόγηση και, εκτός από μέλος της κορυφαίας πεντάδας, αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

https://www.youtube.com/watch?v=tcBs1__w-1s



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ