15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κορυφαίος Γάλλος παίκτης της σεζόν ο Γκομπέρ (pic)

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον Ρούντι Γκομπέρ, καθώς μετά την σαρωτική του φετινή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο ήρθε να προστεθεί και το βραβείο του καλύτερου Γάλλου καλαθοσφαιριστή για την περσινή σεζόν.

Ρεβάνς πήρε για την περσινή ψηφοφορία ο Ρούντι Γκομπέρ που έχασε το βραβείο... στο νήμα από τον Κοζέρ και φέτος με μεγάλη διαφορά ο θηριώδης σέντερ από τους υπόλοιπους ανακηρύχθηκε κορυφαίος Γάλλος παίκτης με 114 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στη Γενική Συνέλευση της FFBB έπειτα από ψηφοφορία μιας εκλεγμένης κριτικής επιτροπής λαμβάνοντας υπόψιν τους την καταπληκτική σεζόν του σέντερ των Τζαζ με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κορυφαίος αμυντικός στο ΝΒΑ.

Στην σχετική ψηφοφορία ακολούθησαν δύο συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα που πήραν μέρος στη διοργάνωση της Κίνας. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Νάντο Ντε Κολό, οποίος συγκέντρωσε στη δεύτερη θέση 81 πόντους ενώ λίγο πιο πίσω βρέθηκε ο γκαρντ των Μάτζικς, Εβάν Φουρνιέ, με 75 βαθμούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ