22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κορυφαίοι οι Μπακς με τρομερό Γιάννη (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν και από το «Wells Fargo Center», 128-112 τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, και με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, που «κλείδωσαν», θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση στο ενεργητικό του, με 45π., δεκατρία ριμπάουντ, έξι ασίστ και πέντε κοψίματα, ενώ 22π. είχε ο Κρις Μίντλετον και 20π. ο Τζορτζ Χιλ. Μάλιστα, o 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» έγινε ο πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ με τουλάχιστον 45π., δέκα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και κανένα λάθος από το 1989, οπότε το είχε επιτύχει ο Μάικλ Τζόρνταν, και ο πρώτος που σημείωσε τέτοια νούμερα ευστοχώντας σε τρεις προσπάθειες από την περιφέρεια (16/21 βολές, 10/15 δίποντα, 3/7 τρίποντα).

https://www.youtube.com/watch?v=10RrQd2Aafg

Ο Έρικ Μπλέντσο αγωνίστηκε για μόλις 2.36’, καθώς αποβλήθηκε με διπλή τεχνική ποινή από τους διαιτητές, αφού πέταξε την μπάλα στον Τζόελ Εμπίντ. Ο Καμερουνέζος, από την πλευρά του, δέχθηκε μία τεχνική ποινή και συνέχισε στον αγώνα, για να τελειώσει με triple double με 34π., δεκατρία ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=zpBlI-nmf_A

Άλλους 29π. είχε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, 22π. ο Μάικ Σκοτ και 6π. με δεκατρία ριμπάουντ ο Μπεν Σίμονς, από πλευράς γηπεδούχων.

https://www.youtube.com/watch?v=uPQ20ZwXqh8

https://www.youtube.com/watch?v=WRuO5D1LJ8E



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ