25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοντράρει ο Προμηθέας

Αρκετά «πλούσιο» είναι το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα (1/10) καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο άρχισαν και τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα οποία προσφέρει σε εξαιρετικές αποδόσεις για στοιχηματισμό ο Stoiximan.gr.

Η πρώτη επιλογή πάντως αφορά το Κύπελλο Ελλάδος, εκεί όπου ο Κολοσσός Ρόδου θα φιλοξενήσει τον Προμηθέα. Οι Ροδίτες είναι το φαβορί αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τους ανανεωμένους Πατρινούς. Ο αγώνας αναμένεται «κλειστός» και θα ποντάρουμε στο «διπλό» με πλεονέκτημα 5,5 πόντων στον Προμηθέα.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Βαλένθια ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην έδρα της Μπέτις. Οι πρωταθλητές έχουν πολύ καλύτερο ρόστερ κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους.

Το «διπλό» έχει τον πρώτο λόγο για να εμφανιστεί και στο παιχνίδι της Μούρθια με τη Μάλαγα, καθώς οι Ανδαλουσιανοί έχουν ενισχυθεί αρκετά με αφορμή τη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα. 

Στην Ιταλία, η Βενέτσια ξεκινάει την προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου της αντιμετωπίζοντας τη Βαρέζε εκτός έδρας. Οι πρωταθλητές δεν θα έχουν εύκολο έργο όμως μπορούν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Τέλος, για την Αδριατική Λίγκα, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την αδύναμη Μόρναρ. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ των 14,5 πόντων και να επιβεβαιώσουν τον άσσο και στοιχηματικά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας (+5,5)    2   1,87

Μπέτις - Βαλένθια  2   1,33

Μούρθια - Μάλαγα   2    1,55

Βαρέζε - Βενέτσια    2   1,65

Ερυθρός Αστέρας (-14,5) - Μόρναρ  1   1,87

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ