21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κοντά στην παραμονή τον Πανερυθραϊκό ο Στάθης

Ο Δημήτρης Χουχουλής δημιούργησε ένα εξαιρετικό ρόστερ, αλλά ως κερασάκι στην τούρτα έχει ως σκοπό να κρατήσει στο «Στ.Καλαϊτζής» τον Παναγιώτη Στάθη, σε μια υπόθεση που εξελίχθηκε στην δυσκολότερη υπόθεση του καλοκαιριού.

Ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ απογειώθηκε στα χέρια του Έλληνα τεχνικού την περσινή σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην παραμονή των «ερυθρόλευκων» στην Β' Εθνική, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, με τον εκρηκτικό αθλητή να έχει προτάσεις από Χαρίλαο Τρικούπη, Μεγαρίδα, Έσπερο Καλλιθέας και Πρωτέα Βούλας. Ωστόσο η επιμονή του Πανερυθραϊκού δείχνει να τον κρατάει στη Νέα Ερυθραία με τον αθλητή να έχει 8,9 πόντους και 15 τρίποντα σε 30 αγώνες, με την προσφορά του να αποτιμάται πολύ περισσότερο από τα νούμερα του.

Ο Στάθης ανδρώθηκε μπασκετικά στο Αιγάλεω, απ' όπου ξεκίνησε και το μπάσκετ, παραμένοντας στο "Σίτι" μέχρι και την πρώτη χρονιά του Εφηβικού. Εν συνεχεία, πήρε μεταγραφή για το Περιστέρι, αγωνιζόμενος τόσο με την Εφηβική ομάδα, όσο και με την Ανδρική (Β' Εθνική), πανηγυρίζοντας μάλιστα την άνοδο στην Α2, ενώ πριν πάρει μεταγραφή στον Πανερυθραϊκό αγωνίστηκε στον ΕΦΑΟΖ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ