19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κοντά στην έξοδο ο Χάρντεν (vids)

Οι εξελίξεις φαίνεται να τρέχουν στους Χιούστον Ρόκετς. Το σίριαλ που άρχισε στην περίοδο της προετοιμασίας συνεχίζεται και ο Τζέιμς Χάρντεν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της οποίας θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης τα τελευταία οχτώ χρόνια. Πιθανότερος προορισμός του είναι οι Φιλαδέλφεια Σίξερες και στα ανταλλάγματα φέρεται να περιλαμβάνονται και παίκτες όπως ο Μπεν Σίμονς.
Ο Χάρντεν εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει από τους Ρόκετς πριν την έναρξη της σεζόν. Επιθυμία του ήταν να ακολουθήσει τον Ντάριλ Μόρεϊ, τον GM της ομάδας, στους Σίξερς. Η συμπεριφορά ήταν χαρακτηρίστηκε από αντιεπαγγελματική έως προκλητική, καθώς την ώρα που οι συμπαίκτες του είχαν αρχίσει προπονήσεις, αυτός φαινόταν να το γλεντάει δεόντως σε κλαμπ σε βίντεο που κυκλοφόρησαν. Επιπλέον, ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως δεν είχε προσέξει καθόλου το σώμα του το διάστημα της απουσίας από τα παρκέ. Κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και στον τελευταίο αγώνα της ομάδας με του Λος Άντζελες Λέικερς.

Ωστόσο εμφανίστηκε τελικά, άρχισε τις προπονήσεις και έκανε και κάποια εξαιρετικά παιχνίδια.

Η δήλωση του προπονητή των Ρόκετς, Στέφεν Σάιλας πως «θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μην έρθει ο Χάρντεν στην προπόνηση» άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι του διαζυγίου.Οι δηλώσεις του ίδιου του Χάρντεν για το ρόστερ της ομάδας, κοινώς για τους συμπαίκτες του δεν βοήθησαν ιδιαίτερα είναι η αλήθεια: "Απλά δεν είμαστε αρκετά καλοί. Αγαπώ αυτή την πόλη. Κυριολεκτικά έκανα ότι μπορούσα, αλλά αυτή η κατάσταση είναι τρελή. Είναι κάτι που δεν νομίζω πως μπορεί να διορθωθεί".

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ήταν από τους πρώτους που αντέδρασε: "Δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας. Όλοι έχουν όμως το δικαίωμα στην άποψή τους. Νιώθουμε πως υπάρχει κάποιος λόγος για κάποιες από τις κινήσεις του. Άλλωστε αυτή η έλλειψη σεβασμού έχει αρχίσει πολύ πριν από αυτή τη συνέντευξη. Δεν είναι κάτι που άρχισε ξαφνικά σήμερα. Είναι όμως κάτι που είναι άδικο προς όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ".

Οι φήμες του φθινοπώρου επέστρεψαν, αρκετές ομάδες αναφέρθηκαν, αλλά οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ο προορισμός είναι ένας: Η Φιλαδέλφεια. Ο Μόρεϊ έχει φροντίσει να κρατήσει θέση γι’ αυτόν και το κυριότερο έβαλαν στο τραπέζι ονόματα από το πρώτο ράφι στα ανταλλάγματα.

Ο Μαρκ Στάιν υπστηρίζει πως οι Ρόκετς είναι πλέον αποφιασμένοι να προχωρήσουν με την ανταλλαγή το συντομότερο δυνατόν και στο πακέτο των παικτών που περιλαμβάνονται στα ανταλλάγματα βρίσκονται τα ονόματα των Μπεν Σίμονς και Ταϊρίζ Μάξεϊ, ενώ οι Σίξερς θέλουν και τον Πι Τζέι Τάκερ, τον οποίο ήθελαν επίσης οι Μπρούκλιν Νετς.

Το κουβάρι δείχνει να ξετυλίγεται πολύ γρήγορα και σύντομα ο Τζέιμς Χάρντεν θα πάρει τις βαλίτσες του και θα αφήσει το επί οχταετίας σπίτι του για τη Φιλαδέλφεια...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ