14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κοντά στα σωματεία ο Λιόλιος (vid)

Στην Κέρκυρα βρέθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος και συνομίλησε με εκπροσώπους των σωματείων του νησιού για όλα όσα τους απασχολούν, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΣΠ Προμηθέας και υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έχει ξεκινήσει προσωπικές επαφές με παράγοντες σωματείων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων για το καλό του μπάσκετ, άκουσε προσεκτικά όλα όσα του είπαν οι Κερκυραίοι εκπρόσωποι των σωματείων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τη δυσκολία που έχει εν γένει η επαρχία να αναπτύξει το άθλημα σε σύγκριση με τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε παράλληλα στην πλατφόρμα με τον τίτλο «Δώσε πάσα», στην οποία μπορούν όλοι να καταθέσουν τις απόψεις τους. Όπως, άλλωστε, είναι το μότο του: «Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το μπάσκετ μπροστά». Η κάμερα του Corfu TV βρέθηκε στην εκδήλωση και κατέγραψε στιγμές της. Δείτε, παρακάτω, το σχετικό βίντεο…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ