18.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κοντά σε Χρονόπουλο η ΚΑΠ

Μία σημαντική κίνηση ετοιμάζεται να κάνει η Αγία Παρασκευή εν όψει της επόμενης Γ' Εθνικής, η οποία βρίσκεται αρκετά κοντά στο να προσθέσει στο δυναμικό της τον Ανδρέα Χρονόπουλο.

Ισχυρή θέλει να είναι στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στο 2ο όμιλο η Αγία Παρασκευή, η οποία μοιάζει να μην είναι μακριά, από το να αποκτήσει τον Ανδρέα Χρονόπουλο. Ο έμπειρος σκόρερ, είναι ο «εκλεκτός» του Παναγιώτη Κακαλιά, με τον οποίο άλλωστε έχει συνεργαστεί ξανά, όταν οι δύο συνυπήρξαν στον Άρη Πετρούπολης και δεν αποκλείεται αυτή η προσωπική σχέση να παίζει καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Ο Χρονόπουλος έχει πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές σεζόν στα ισάριθμα τελευταία χρόνια, καθώς ήταν αρχικά ένας από τους παίκτες που οδήγησαν το Μαρούσι μέχρι την Α2, ενώ φέτος αγωνιζόταν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, που πήρε την 4η θέση στον ίδιο όμιλο της Γ' Εθνικής και κέρδισε την Αχαγιά στα μπαράζ. Η δική του λύση ενισχύει σημαντικά την περιφέρεια της ΚΑΠ, που ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση με στόχο κάτι καλύτερο, από την παραμονή που κέρδισε φέτος στις τελευταίες αγωνιστικές, σώζοντας μια χρονιά που δεν είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους «οιωνούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ