24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κοντά σε Σκούφη, ψάχνει τις «βόμβες» Παπανικολάου-Νίκου ο Ιπποκράτης

Τρεις μεγάλες κινήσεις επιχειρεί να πετύχει ο Ιπποκράτης, με τον Ανδρέα Σκούφη να είναι πολύ κοντά στη μετακίνηση στην Κω, ενώ επαφές υπάρχουν με τους Νικόλα Παπανικολάου και Θωμά Νίκου.

Η προοπτική της Α2 έχει κάνει τον Ιπποκράτη Κω να επιδείξει αξιοσημείωτη κινητικότητα στο μεταγραφικό «παζάρι», στοχεύοντας σε εγνωσμένης ποιότητας παίκτες για την ενίσχυσή του. Ένας από αυτούς, είναι ο Ανδρέας Σκούφης, ο οποίος μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο νησί. Ο ταλαντούχος γκαρντ, έχοντας πάρει σπουδαίες παραστάσεις από την περασμένη Stoiximan.gr Basket League με τον Προμηθέα Πατρών, έχοντας φτάσει έως τους μικρούς τελικούς με τον ΠΑΟΚ, φαίνεται έτοιμος όπως αναφέρει το giafkasports.gr, για να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στην νέα προσπάθεια της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Θανάση Παπαχατζή.

Παράλληλα, ο Ιπποκράτης ψάχνει δύο μεγάλα «μπαμ». Το πρώτο αφορά τον Νικόλα Παπανικολάου, με το giafkasports.gr να αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν κέρδισε την άνοδο για τη Stoiximan.gr Basket League με τον Χολαργό, αποτελώντας βασικό στέλεχος της σπουδαίας πορείας του συνόλου του Στέργιου Κουφού, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, πέντε ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα.

Η άλλη περίπτωση αφορά τον Θωμά Νίκου. Ο Ιπποκράτης ψάχνει ένα μεγάλο στήριγμα στην περιφέρεια του και ο πολύπειρος γκαρντ μοιάζει ιδανική περίπτωση, με το σύλλογο να έχει δείξει ενδιαφέρον σύμφωνα με πληροφορίες του Basketa.gr. Ο ίδιος βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στο Ψυχικό και είχε πέρυσι κατά μέσο όρο 11.5 πόντους με 10.1 ασίστ ανά αγώνα, σε... double double στατιστικά που θα ανέβαζαν επίπεδο τους Κώους.

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ