28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κοντά σε Καλεμτζάκη η Ακράτα, που ανανέωσε πέντε (vid)

Κοντά σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται η Ακράτα , που δείχνει να έχει ως στόχο της το βήμα παραπάνω την φετινή σεζόν, θέλοντας να προσθέσει στο ρόστερ της τον Στέλιο Καλεμτζάκη, ο οποίος την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ερμή Αγιάς και Μανδραϊκό στο παρελθόν, με τις δυο ομάδες να έχουν ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια.

Ο εξαιρετικός γκαρντ είχε την περσινή σεζόν 13,2 πόντους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στην Ακράτα παρέμειναν και οι γηγενείς-Αιγιαλείς καλαθοσφαιριστές, Ανδρέας Οικονομόπουλος, Βασίλης Μαλής, Γιώργος Λάφης, Κώστας Πολύδερας και Ντίνος Σταυρόπουλος.

Αναλυτικά:

Ο Α.Ο. ΑΚΡΑΤΑ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με όλους τους γηγενείς-Αιγιαλείς καλαθοσφαιριστές. Έτσι στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στις 21 Αυγούστου θα παρευρίσκονται οι Ανδρέας Οικονομόπουλος, Βασίλης Μαλής, Γιώργος Λάφης, Κώστας Πολύδερας και Ντίνος Σταυρόπουλος. Μαζί στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα είναι και οι έφηβοι Γεράσιμος Γιοβάς και Γιώργος Ζέρβας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ