20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κοντά σε Γκός, “φλερτάρει” και Λεσόρτ ο Ολυμπιακός

Την ώρα που οι διοικούντες του Ολυμπιακού ασχολούνται με την προσπάθεια ανανεώσεων των συμβολαίων των τριών Ελλήνων παικτών (συνεχίζει για ένα χρόνο ο Σπανούλης, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία στο πρώτο ραντεβού με τον ατζέντη του Παπαπανικολάου – θα  δουν προσωπικά τον παίκτη οι πρόεδροι στο επόμενο ραντεβού- μιλάνε τώρα με τον εκπρόσωπο του Παπαπέτρου) ο Ντέηβιντ Μπλάτ έχει αναλάβει το θέμα των ξένων.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκός αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του και οι συνομιλίες είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Αμερικανός γκάρντ της Παρτίζαν αρέσει στον Μπλάτ ο οποίος έχει μιλήσει μαζί του και του έχει εξηγήσει το γεγονός ότι τον θέλει σε πρωταγωνιστικό ρόλο κάτι που αποτελεί κίνητρο και για τον ίδιο ο οποίος όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του έχει κινήσει το ενδιαφέρον τόσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και  της Φενέρμπαχτσε. 

Ομως το κίνητρο να παίξει για τον Μπλάτ στον Ολυμπιακό και να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο είναι κάτι που μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για τον 24χρονο (1.91μ. ύψος) γκάρντ που παίζει κατά μέτωπο και είναι ιδιαίτερα αθλητικός. 

Από εκεί και πέρα, έχει γίνει μια επαφή και για τον Ματίας Λεσόρτ, τον σέντερ του Ερυθρού Αστέρα για τον οποίο επίσης ενδιαφέρονται οι Ερυθρόλευκοι για να πλαισιώσουν τον Μιλουτίνοφ. Υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό που μπορεί να λυθεί (το μπάι άουτ κοντά στις 100.000 ευρώ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο) απλά ο Ντέηβιντ Μπλάτ παράλληλα θέλει να κοιτάξει και από την αγορά του ΝΒΑ, την οποία και γνωρίζει καλά.

Καθώς ο στόχος είναι να ενισχυθεί με την καλύτερη δυνατή λύση για το "πεντάρι" του. 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ