25.8 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Κομποδιέτας στο Basketa.gr: «Νίκη σε κάθε ματς» (pics)

Τα δύσκολα… εύκολα έκανε στο Ψυχικό ο Χολαργός, πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη του -σε έξι αγώνες του- στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού πέρασε από ακόμα μία δύσκολη έδρα, με το Δημήτρη Κομποδιέτα να εξηγεί στο Basketa.gr πώς έφθασαν στην επιτυχία: «Το Ψυχικό είναι πολύ καλή ομάδα, ξέραμε πως διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά εμείς ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που είχαμε πει στην προπόνηση. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ κι έτσι ήρθε η νίκη».

Έχοντας «κολλήσει» στην Καστοριά, ο Χολαργός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω μόνο από το αήττητο Περιστέρι. Με τις εμφανίσεις του, και το ρόστερ του, δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα φέτος, αν και ο 32άχρονος γκαρντ/φόργουορντ προτίμησε να διατηρήσει χαμηλά τον πήχη: «Εμάς στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε ματς ξεχωριστά, θέλουμε πάντα τη νίκη και πιστεύω πως μπορούμε να το πετύχουμε, να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από το μέχρι στιγμής απολογισμό μας. Όσες περισσότερες νίκες θα έχουμε στο τέλος τόσο περισσότερο χαρούμενοι θα είμαστε».

   

Οι φίλαθλοι του Χολαργού βρέθηκαν και στο Ψυχικό, πανηγυρίζοντας μαζί με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία το νέο μεγάλο «διπλό». Ο Δημήτρης Κομποδιέτας, που ήρθε φέτος στην ομάδα και όπως δήλωσε «όλα είναι σούπερ, οι συνθήκες είναι ιδανικές», είχε να τους δώσει μια… υπόσχεση, ως «ευχαριστώ» για την πάντα δυναμική παρουσία τους: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και είμαστε ευτυχισμένοι για αυτό. Τους θέλουμε πάντοτε κοντά μας κι εμείς θα τους ανταμείβουμε με νίκες και με πολύ καλή προσπάθεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ