25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κομποδιέτας…και κλείνει ο Ιωνικός

Δεν σταματάει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος μετά τους Νίκο Λιακόπουλο, Γιάννη Σαχπατζίδη, Τάσο Δημητριάδη και Άγγελο Τσαγκαράκη, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και την μεταγραφή του Δημήτρη Κομποδιέτα.

O 33χρονος Καρδιτσιώτης γκαρντ αποτέλεσε ένα από τα σίγουρα κλειδιά στην άνοδο που πέτυχε πριν από μερικές ημέρες ο Χολαργός στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE, με τον Βαγγέλη Τσάπα να διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί του, μετά την διετή συνεργασία τους στον Φάρο Κερατσινίου από το 2014 ως και το 2016, όταν και αγωνίστηκε στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, και πήρε δυο ανόδους από την Β' Εθνική στην Α2, και από την Α2 στην μεγάλη κατηγορία.

Ακολούθησε το 2016-2017 ο Δούκας και φέτος ο Χολαργός με τον οποίο είχε 10,4 πόντους με 41,5% στα τρίποντα, σε 32 παιχνίδια. Η περίπτωση του έχει σχεδόν κλειδώσει για τον Ιωνικό, με τον οποίο θα κλείσει η ενίσχυση από την Ελλάδα, με την περίπτωση του κοινοτικού να μένει για την έναρξη της προετοιμασίας, αποτελώντας το κερασάκι στην τούρτα μιας ομάδας που δημιουργείται με σκοπό την άνοδο!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ