30.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κομβικά εκτός έδρας παιχνίδια για ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Συνεχίζεται με την 9η αγωνιστική του το BasketBall Champions League , με τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα να δοκιμάζονται σε Βόννη και Λουμπλιάνα, αντίστοιχα, όπου και χρειάζονται νίκες ώστε να εδραιώσουν την θέση τους στην τετράδα των ομίλων τους.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Γερμανία όπου δοκιμάζεται απέναντι στην Βόννη (21:00, Novasports 2) θέλοντας να επεκτείνει το ευρωπαϊκό του σερί το ο οποίο βρίσκεται στο 5-0, σερί που τον έχει βάλει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν υπολογίζει στην παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ενώ θέλει να πάρει αγωνιστική ρεβάνς από την ήττα στην Πυλαία στον πρώτο γ΄θρο με 100-95. Οι γηπεδούχοι του Πρέντραγκ Κρούνιτς παίζουν μια από τις ζαριές τους ώστε να βρεθούν στην προνομιούχο τετράδα, έχοντας ωστόσο κακή πορεία τόσο σε Γερμανία (3 συνεχόμενες ήττες), όσο και στο BCL όπου μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Κομβική θεωρείται η αποστολή στη Λουμπλιάνα (21:30,Novasports 3) για τον Προμηθέα, με την εντός έδρας ήττα από την Οστάνδη να περιπλέκει την κατάσταση. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά προέρχεται από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, και απέναντι στην ουραγό ομάδα της βαθμολογίας (έχει μόλις μια νίκη) θέλε οπωσδήποτε τη νίκη. Εκτός θα είναι οι Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης. Οι Σλοβένοι του Ζόραν Μάρτιτς , δεν διάγουν και την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους, έχοντας νικήσει μόνο την Οστάνδη ενώ στην Αδριατική λίγκα μετρούν 3 νίκες σε 11 αγώνες. Η Ολύμπια έχει θετικό πρόσημο μόνο εντός των τειχών με ρεκόρ 6-3.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ