19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κολοσσός: Καντζούρης για άλλον έναν χρόνο! (pic)

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Ηλία Καντζούρη, για άλλον έναν χρόνο, προχώρησε ο Κολοσσός Ρόδου.

Ήταν... κοινό μυστικό ότι Καντζούρης και Κολοσσός ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ύστερα από την πολύ καλή πρώτη χρονιά και πλέον, αυτό το κοινό ενδιαφέρον πήρε επίσημη μορφή. Όπως ανακοίνωσαν oι Ροδίτες, ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία του την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο έμπειρος Έλληνας κόουτς θα οδηγήσει για άλλη μία σεζόν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Basket League. Κάτω από τις οδηγίες του Καντζούρη, ο Κολοσσός βρέθηκε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την είσοδό του στα πλέιοφς. Εκεί, αντιμετώπισε το Λαύριο, την μετέπειτα φιναλίστ ομάδα του πρωταθλήματος, και αποκλείστηκε με σκορ 2-0 στην σειρά των προημιτελικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ηλία Καντζούρη, για ακόμη έναν χρόνο.

Ο έμπειρος κόουτς ανέλαβε τον πάγκο του Κολοσσού H Hotels το περασμένο καλοκαίρι και τον οδήγησε στη συμμετοχή στα playoffs της Stoiximan Basket League της σεζόν 2020/21, παραμένοντας στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ