16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κολοσσός – Κένι Γκόινς: Αναζητείται αντικαταστάτης! (vids)

Ενα μεγάλο πλήγμα επιφύλαξε η ατυχία στον Κολοσσό μπαίνοντας στην τελική ευθεία της Basket League. Ο Κένι Γκόινς είναι στην πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 12sports.gr, αφού ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε για μεγάλο διάστημα δεν ξεπεράστηκε ποτέ. Ηδη σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ηλία Καντζούρης έχει αρχίσει την αναζήτηση υποψήφιου αντικαταστάτη, έχοντας εντοπίσει και συγκεκριμένους στόχους.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του 12sports.gr :

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 12sports, ο Κολοσσός- ορθώς- αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον Αμερικανό Κένι Γκόινς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα τραυματισμού και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του!

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Κολοσσό ο Κένι Γκόινς… Το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του Αμερικανού φόργουορντ (οστικό οίδημα στο μετατάρσιο) αναγκάζει τους «θαλασσί» να τον αντικαταστήσουν με άλλο ξένο αθλητή για την τελική ευθεία της Basket League. Η ροδίτικη Κ.Α.Ε. ορθώς αποφάσισε να αλλάξει τον Γκόινς, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό είτε δεν αγωνίζεται είτε παίζει λίγο, αφού δεν μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Οι πληροφορίες του 12sports αναφέρουν ότι ο Ηλίας Καντζούρης έχει βρει ήδη το διάδοχο του και ενδεχομένως και σήμερα να ανακοινωθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και η απόκτηση ενός ξένου φόργουορντ, που να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και να βοηθήσει τις τελευταίες αγωνιστικές της Basket League. Ο Γκόινς φέτος έχει παίξει σε 16 παιχνίδια (μ.ο. 24.49’) έχοντας μέσο όρο 9.75 πόντους, 5.44 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 1.25 λάθη. Επίσης είχε 63.49% στα δίποντα, 34.62% στα δίποντα και 70.97% στις βολές.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ