16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Κολλημένος» στις ΗΠΑ ο Μοτιεγιούνας

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας αποφάσισε να επιστρέψει ύστερα από δύο χρόνια απουσίας στην Εθνική Λιθουανίας, αλλά η αποστολή αναχώρησε τελικά χωρίς εκείνον για το Ισραήλ.

Ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε ταξίδι-«αστραπή» στις ΗΠΑ, για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του, Παουλίνος, ωστόσο η παραμονή του στη χώρα επεκτάθηκε πέραν του αναμενομένου εξαιτίας του τυφώνα Χάρβεϊ που πλήττει το Τέξας. Η οικογένεια του Λιθουανού βρίσκεται στο Χιούστον, το ίδιο κι εκείνος που δεν μπορεί να αναχωρήσει για την Ευρώπη λόγω των κλειστών αεροδρομίων και των ακυρώσεων όλων των πτήσεων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα 15min.lt, τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νταΐνιους Αντομάιτις δεν γνωρίζουν προς το παρόν τι μέλλει γενέσθαι, με τις πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού να αναφέρουν πως δύσκολα θα βελτιωθεί η κατάσταση μέχρι την Παρασκευή (01/09).

Η άφιξη του Ντονάτας Μοτιεγιούνας στο Τελ Αβίβ, όπου θα λάβει χώρα ο Β’ Όμιλος του Ευρωμπάσκετ 2017 με τη συμμετοχή επίσης των Ουκρανίας, Γεωργίας, Ιταλίας, Γερμανίας και της «οικοδέσποινας» ομάδας, ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου, ενώ ο πρώτος αγώνας της «Λιέτουβα» θα δοθεί μία ημέρα μετά (31/08) απέναντι στους Γεωργιανούς του Ηλία Ζούρου. Ο παίκτης, πάντως, είναι καλά και μάλιστα όπως ενημέρωσε τους συμπατριώτες του έχει ήδη εγκαταλείψει το σπίτι του, μετακομίζοντας σε ασφαλέστερο μέρος. «Ελπίζουμε να προλάβει να επιστρέψει», αρκέστηκε να δηλώσει ο Λιθουανός τεχνικός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ