18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κολέ: “Το παιχνίδι της χρονιάς με ΑΕΚ”!

Για την ΑΕΚ ο επαναληπτικός με τη Στρασμπούρ είναι μια τεράστια πρόκληση για λόγους που έχουν αναλυθεί επαρκώς τις τελευταίες μέρες, αλλά και για τη Στρασμπούρ η σημασία του αγώνα είναι εξίσου μεγάλη. Θέλει κι αυτή όσο τίποτα άλλο να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League (σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα στην Αλσατία, έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να το διοργανώσει) και ο Βενσάν Κολέ δεν το έκρυψε: 

"Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μακράν το πιο σημαντικό για μας αυτή τη σεζόν", δήλωσε χωρίς περιστροφές ο προπονητής της Στρασμπούρ αμέσως μετά τη νίκη επί της Μπουλαζάκ (88-75), που επέτρεψε στην ομάδα του να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Μονακό στο Λιμόζ. Και εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να καλύψουν το -9 της Αθήνας και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση:

"Μετά τον αγώνα με την Μπουλαζάκ έχουμε τρεις προπονήσεις μέχρι την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όμως στην πραγματικότητα έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε από τη μέρα που επιστρέψαμε από την Αθήνα. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα και εφικτή. Σκοπός μας είναι να βάλουμε στην ΑΕΚ πολύ μεγάλη πίεση από την αρχή του αγώνα και να τη διατηρήσουμε σε όλη τη διάρκειά του. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σωματικά έτοιμοι να δώσουν τα πάντα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ