21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κολέ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε» (vid)

Αισιόδοξος για την πρόκριση της Στρασμπούρ στο φετινό Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, εις βάρος της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Βενσάν Κολέ.

Το γαλλικό συγκρότημα θα υποδεχθεί τη Μ. Τετάρτη (04/04, 21.30) στο κατάμεστο «Rhenus Sport» την «Ένωση», στο δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης, και καλείται να ανατρέψει τη διαφορά των 9π. με την οποία ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης (03/04), ο Γάλλος τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πρέπει να κερδίσουμε με διαφορά 10π. Είναι πολλοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ διαθέτει από τις καλύτερες επιθέσεις στο Basketball Champions League και βασίζεται κυρίως στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Θα πρέπει να αρχίσουμε δυνατά, για να μπούμε κατευθείαν μες στο ματς. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να μη χάσουμε το στόχο της διαφοράς από τα μάτια μας».

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ